[egenix-users] mxODBC Zope DA - no message at startup / no log ?

Charlie Clark charlie at egenix.com
Sat Apr 24 16:51:08 CEST 2010

Am 24.04.2010, 14:47 Uhr, schrieb Richard Shea <rshea at thecubagroup.com>:

> 2010-04-25 00:42:00 INFO root eGenix mxODBC Zope DA: License: EVALUATION
> USE Zope Instance License for Richard Shea, T h e C u b a Group <rshea at t
> h e c u b a g r o u p.com> [127210062025#1]
> 2010-04-25 00:42:01 INFO Plone Dependency
> Unable to detect Zope version. Please make sure you have Zope 2.10.4 or
> newer installed.
> 2010-04-25 00:42:07 INFO Zope Ready to handle requests
> .. apart from the inability to detect the Zope version that all seems to
> look reasonable to me - would you agree ?

Yes, that looks correct. You should be able to see the mxODBC Zope DA in  
the Products section of your site from the Zope Management

If this is the case you can add a connection object anywhere in your site  
and access any configured DSNs. NB. your zope user must be able to see the  

Charlie Clark

Professional Python Services directly from the Source
>>> Python/Zope Consulting and Support ...        http://www.egenix.com/
>>> mxODBC.Zope.Database.Adapter ...             http://zope.egenix.com/
>>> mxODBC, mxDateTime, mxTextTools ...        http://python.egenix.com/

::: Try our new mxODBC.Connect Python Database Interface for free ! ::::

    eGenix.com Software, Skills and Services GmbH  Pastor-Loeh-Str.48
     D-40764 Langenfeld, Germany. CEO Dipl.-Math. Marc-Andre Lemburg
            Registered at Amtsgericht Duesseldorf: HRB 46611

More information about the egenix-users mailing list